Adsense Zenginleri

Adsenseden zengin olan bir kaç kişiden bahsedelim birazda ufkumuz genişlesin. Bu adamlar para kazanmanın yolları nı çok iyi biliyor. Listede hiç Türk yok ama yıllık adsense ile 100000$ kazanan Türkler de mevcut.

İlk sırada plentyoffish adında yerel bir arkadaşlık sitesi sahibi olan Markus Frind var. google adsense'ten aylık kazancı 300 bin dolar. yani yıllık 3,5 milyon dolar. site aylık 500 milyon sayfa gösterimi yapıyor. nispet olsun diye aldığı çekin fotografını bile çekmiş.
İkinci zenginimiz Kevin Rose.
Aylık 250 bin dolarlık adsense geliriyle digg'in sahibi. Digg aylık 200 milyon sayfa gösterimine sahip.

Üçüncü olarak Jeremy Shoemaker var. Shoemaker kazancını bir tek siteden değil bir çok siteden sağlıyor.

120 bin dolarlık aylık adsense geliriyle Jason Calacanis de bu listede yer alıyor. Sahibi olduğu siteweblogs. 25 milyon dolara AOL'e satmadan önce.

David Miles Jr. ve Kato Leonard adlı kafadarlar myspace için ücretsiz layout dağıttıkları siteden aylık 100 bin dolar gibi bir kazanç elde ederek beşinci sırada yer almışlar.

Tim Carter 30000'lık aylık geliriyle altıncı sırada. Kendisini zengin eden site ise askthebuilder.

What Google Never Told You About Making Money with AdSense adlı kitabı ile büyük bir üne kavuşamasa da google'dan her ay 24 bin dolarlık çek alan Joel Comm kazancı ile dillerden düşmüyor.

Shawn Hogan diğerlerine göre biraz mütevazi kalıyor. Aylık 10 bin dolarlık kazancı ile yine de listemizde yer veriyoruz.
 
Sanırım bu rakamlar size biraz daha ilham vermiştir. Eğer sizde kendinizi bu listeye layık görüyorsanız yorumlayarak bildirin. Sizi de listeye alalım. İbret alınacak bir kişi daha olsun.

1 yorum:

  1. Bir gün o listenin içinde türk webmasterlarıda görürüz inşallah..

    YanıtlaSil

Yorum ve sorularınızla lütfen katkıda bulunun.
Genel ahlaka aykırı olan, hakaret içeren yourmlarınız yayınlanmayacaktır.
Yorum bıraktığınız için teşekür ederiz