Satış Ortaklığı ile Para Kazanma Yolları

Satış ortaklığı (affiliate marketing) internetten para kazanmanın en çok kullanılan yollarından birisidir. yurt dışında bu yöntemle çok zengin olan hatta milyoner olan insanlar var. Türkiyede son yıllarda oldukça gelişen bu yöntemin kullanıcıları sürekli artmakta. Ayda 10000 liradan fazla para kazanan Türk kullanıcıları mevcut. Tabi hiç kazanamadım bu yöntemle para kazanılmaz diyenlerde...

Peki satış ortaklığı (affiliate marketing) nedir? Nasıl işler?


Sistemin ilk adımı satacak bir ürün bulmaktır. İlk önce satışını yapacağınız ürünü dikkatlice seçmelisiniz. Çünkü yanlış ürünü, yanlış şekilde satmaya kalkmak hiç bir zaman para kazandırmaz. Yani müslüman mahallesinde salyangoz satmamalısınız.

Peki satıcak ürünü nerden bulacaksınız. İşte bu işin en kolay kısmı. Şu an internet üzerinden pazarlanmayı bekleyen binlerce ürün mevcut. Pek çok ürün bulabileceğiniz en işlevsel site Clickbank'tır. Clinkbank'ta binlerce ürün çok yüksek komisyonlarla pazarlanmayı bekliyor. Bir satışınızdan çok büyük bir kazanç sağlayabilirsiniz.

Şimdi işin en can alıcı noktasına gelelim. Pazarlama ve reklamcılık. İşte burada ne kadar kazanacağınızı belirliyorsunuz. Doğru taktiklerle binlerce dolar kazanabilirsiniz. Tabi bu iş tecrübe gerektiriyor. En doğru pazarlama yöntemlerini deneme yanılma yoluyla öğrenebilirsiniz. Bu vaktinize ve de paranıza malolucaktır unutmayın. Ya da daha önce bu işleri yapmış sizin yerinize tecrübe etmiş kişilerin bilgilerinden yararlanabilirsiniz. Bunu ya internetten uzun soluklu bir araştırma ile ya da kitap satın alarak yapabilirsiniz. Seçim tamamen size kalmış.

Sorularınızı ve yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum ve sorularınızla lütfen katkıda bulunun.
Genel ahlaka aykırı olan, hakaret içeren yourmlarınız yayınlanmayacaktır.
Yorum bıraktığınız için teşekür ederiz