Hotfile Nasıl Kullanılır: Para Kazanmak, Dosya yüklemek

hotfile nasıl kullanılır
Hotfile sitesinin ne işe yaradığından ve nasıl üye olunacağından daha önceki yazılarda bahsettik. Şimdi "Hotfile nasıl kullanırım, ne kadar kazanırım, nasıl dosya yüklerim (upload ederim), hotfile ile nasıl para kazanırım..." gibi sorulara kısaca açıklamar getirelim. Hotfile sitesi Türkçe arayüze sahip olduğu için biraz inceleyerek pek çok sorunuzun cevabını bulabilirsiniz. Ben yinede temel bazı kısımları bu yazıda anlatayım.

İlk olarak hotfile'dan ne kadar kazanırım sorusuna inceleyelim. Hotfile kazan. tablosuna siteye giriş yaptıktan sonra kazanç programı bölümünden ulaşabilirsiniz. Burada sizin yüklediğiniz (upload) dosyaların indirildiğinde (download) ne kadar kazanacağınız hakkında bilgiler mevcuttur. Hotfile sadece dosya yükleyerek değil üye kazandırarakta para kazanmanızı sağlamakta. Sitedeki hesabım menüsünden tavsiyelerim kısmına tıkladığınızda burada size bir referans linki verdiğini göreceksiniz. Bu linki başkalarıyla paylaşarak onların bu link üzerinden hotfile sitesine üye olmasını sağlarsanız onlar kazandıkça hotfile sizede para ödeyecektir. Sizin referans linkinize tıklayarak siteye üye olan herkesin kazadnığının %20 si kadarını hotfile sizede ödeyecektir.

Hotfile'a nasıl dosya yüklenir (upload yapılır) sorusuna gelelim. Hotfile giriş yaptıktan sonra yükle menüsünü seçtiğimizde açılan sayfada gözat butonuna tıklıyoruz. Buradan yüklemek istediğimiz dosyayı bilgisayarımızdan seçip upload edebiliriz. Dosya yüklendikten sonra bize vereceği linki internette paylaşarak insanların indirmesini sağladığımızda para kazanmaya başlıyoruz. En iyi paylaşım alanları genelde forumlardır. Facebook gibi paylaşım sitelerinide kullanabilirsiniz. Ne kadar çok indiren olursa o kadar çok para kazanırız.

Ayrıca uzak yükleme seçeneği ile internette bulunan bir dosyayı bilgisayarınıza indirmeden hotfile yükleyebilirsiniz. Yüklemek istediğiniz dosyanın inderme (download) linkini uzak yükleme seçeneğine tıkladıktan sonra açılan kutuya yazın. Upload dediğinizde hotfile dosyayı sizin yerinize indirip , hesabınıza yükleyecektir.

1 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum ve sorularınızla lütfen katkıda bulunun.
Genel ahlaka aykırı olan, hakaret içeren yourmlarınız yayınlanmayacaktır.
Yorum bıraktığınız için teşekür ederiz