Websiteden Para Kazanmanın Yolları

Bir websiteden para kazanmanın yolları aslında saymakla bitmez. Websiteden para kazanmak için pek çok yol vardır. Aslında websiteyi bir dükkan gibi düşünebilirsiniz. Yada reklam asılan bilbordlar gibi. Çünkü websiteden siz nasıl isterseniz öyle para kazanırsınız.

Bir ürün satmak istiyorsanız bir dükkan olarak düşünün. Çünkü sitenizde ürünlerinizi rahatça sergileyebilirsiniz. Hiç bir sınırın olmadığı çok büyük bir reyon sahibi olursunuz. Tabi ki dükkan giderleri çok düşük olur. Kira ucuzdur, eleman masrafınız yoktur, yol elektirik su masrafı yoktur. Gerisi sadece
sizin ürününüzün aranma potansiyeline kalmış.

Reklam yayınlayarakta güzel bir kazanç elde edebilirsiniz. Büyük bir reklam alanınız olacak ve istediğiniz gibi yayın yapacaksınız.

Burada önemli bir nokta dükkanın işlekliğidir. Yani cadde üzerindeki bir dükkana ne kadar çok müşteri uğrarsa, arka sokaklarda kalan dükkanların müşteri potansiyeli o kadar az. Arkadaki bir dükkan para kazanmak için ya isim yapmış olmalı ya da kaliteli reklamlar vermeli.

İşte googlede bu sokaklar gibidir. İlk sayfa ana cadde, arka sayfalar arka sokaklardır. İlk sayfanın en işlek dükkanıda ilk sırada olandır. Ya ilk sayfada olursunuz ya da reklam yaparsınız. İlk sayfada olmak için sitenizin googlenin aradığı özelliklere uygun olması lazım. Buda seo (arama motoru optimizasyonu) ile olur. Googlenin sitenizi sevmesi için seo bilginiz olması şarttır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum ve sorularınızla lütfen katkıda bulunun.
Genel ahlaka aykırı olan, hakaret içeren yourmlarınız yayınlanmayacaktır.
Yorum bıraktığınız için teşekür ederiz