Adsense ile Para Kazanmanın Yolları

Adsense googlenin kullanıcılarına sunmuş olduğu bir reklam ağıdır. Dünya üzerindeki bir çok website sahibinin para kazanmanın yolları arasında ilk sırada kullandığı yöntemdir. Google adsensenin size verdiği kodları kendi websitenize yerleştirerek ziyaretçilerinizin yaptığı tıklamalardan para kazanıyorsunuz.

Adsense dünya üzerindeki en büyük reklam ağı olduğu için çok fazla reklam vereni bulunmakta.
 Bu özelliği sayesinde reklamlarını yayınlayan kişi sayısı da çok fazla. Kurduğu bu muazzam döngü sayesinde reklam verenler yayıncıları, reklam yayıncıları ise daha fazla reklam vereni sisteme çekmekte. Bu da dünya devi olmanın bir avantajı olsa gerek.

Reklam verenler ne kadar çok para yatırırsa yayıncılarda o kadar fazla kazanıyor. Tabi daha fazla kazanmak için sitenize daha fazla ziyaretçi çekmeniz gerekiyor. Bunun en kolay yolu ise yine googleyi kullanarak reklam vermektir. Tabi hiç reklam harcaması yapmadan ziyaretçi sayısını arttırmanın yollarıda var. Ama bu yoğun bir çalışma ve bilgi gerektirir. İlerleyen yazılarda bazı yöntemler hakkında bilgi vereceğim.

Bir sonraki yazımda sitenizde ki google adsense gelirinizi arttırmak bir kaç basit yolundan bahsedeceğim.
Sorularınız ve eklemek istedikleriniz için yorum kutusu sizleri beklemekte. Lütfen soru sormaktan çekinmeyin. Elimden gelen kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum ve sorularınızla lütfen katkıda bulunun.
Genel ahlaka aykırı olan, hakaret içeren yourmlarınız yayınlanmayacaktır.
Yorum bıraktığınız için teşekür ederiz